Hi haurà gent que pensarà que les aplicacions son el futur, i encara que raó no els falta, en part estan equivocats, perque no és que siguen el futur, sino que ja formen part del nostre present, perque amb centenars de milions de persones amb smartphones o telèfons inteligents en el món, i cadascuna d’eixes persones utilitzant decenes d’aplicacions en els seus dispossitius, dir que son el futur és no ser fidel a la realitat.

smartphone

APPLICA’T som un equip de professionals que per formació, experiència profesional i vegent el potencial d’aquesta nova tecnologia, decidirem apostar per ella tant creant les nostres pròpies aplicacions, com oferint els nostres serveis per aquells que vullguen crear la seua aplicació.

Perque hui en dia quan parlem d’aplicacions o app’s pensem en telèfons inteligents o tabletes, però les televisions inteligents comencen a ser una realitat, així com les càmeres fotogràfiques o les ulleres, els rellotges inteligents prompte voran la llum i poc a poc les app’s aniran instalant-se en molts elements  quotidians de la nostra vida. En breu, qualsevol cosa que puga’m imaginar estarà interconnectada amb el nostre mòbil, tableta, PC, etc…

Familia dispossitius apple

En APPLICA’T volem formar part d’eixa realitat i volem aportar el nostre granet d’arena per a que tots els que vullguen puguen fer-ho també. Si creus que per al teu negoci podría ser interessant una app, no tingues cap dubte de que ho és, perque les app’s es personalitzen al que tu vols o necessites.

Geolocalització, notificacions personalitzades, interactivitat, hi hà un món de possibilitats. El gran avantatge que ens donen els telèfon mòbils inteligents és que sempre els portem damunt. Els teus clients no han d’esperar a arribar a casa per vore la informació que tu els vullgues oferir. La poden vore en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Les app’s seran el futur. Les app’s son el present. No ho dubtes,

applicat