Jugar i Aprendre amb els Animals ja es pot instal·lar en la SD

Hola a tots.

La memòria interna dels smartphones és un bé molt valuós i en alguns casos, prou escàs. És per això que hem actualitzat la nostra app, tant la versió gratuïta com la Premium per tal que es puga instal·lar en la SD.

Per aquelles persones que ja la tinguen instal·lada, sols han d’actualitzar des del Google Play l’app, i ja els apareixerà l’opció de moure-la a la memòria externa.

Per aquelles persones que se la instal·len de nou, se’ls instal·larà dirèctament en la SD, i en cas de no ser així, podran moure-la manualment.

A continuació us expliquem com es mou manualment una app a la memòria externa (recordem que estem parlant de mòbils Android):

1.- Anar a AJUSTES / APLICACIONES / ADMINISTRAR APLICACIONES

2.- Buscar l’app que volem moure a la memòria externa. Hi hà diverses pestanyes, si no trobeu l’app en una d’elles busqueu en les altres. Normalment es trobarà en la pestanya “Descargada”. Una vegada localitzada toquem damunt del seu nom i entrarem a la seua pantalla d’administració.

3.- Voreu que apareix un botó que diu “Mover a la tarjeta SD”. El toqueu i després d’uns segons d’espera ja haureu mogut l’app a la memòria externa i guanyat espai en la memòria interna del telèfon. Voreu que el text del botó canvia a “Mover al teléfono”, per si en el futur pel que siga us interessa deixar-la instal·lada al mòbil.

I açò és tot, no té major secret. De qualsevol forma, si teniu qualsevol pega podeu contactar-nos a info@applicat.net o mitjançant les xarxes socials i vos ajudarem amb molt de gust.