En Juny del 2016, incloguerem la funcionalitat de les farmàcies de guàrdia dins la nostra aplicació “L’aplicació de La Valldigna”. Així que si has arribat a esta pàgina buscant la farmàcia de guàrdia a Tavernes de la Valldigna, la podràs saber fent click en este enllaç o bé descarregante la nostra app al teu mòbil, així sabràs en qualsevol moment i lloc quina és la farmàcia de guàrdia.

La fàrmacia de guàrdia ara a L'aplicació de La Valldigna, feta per APPLICA'T

— Avís —

L’aplicació “Farmàcies La Valldigna” dis de poc ja no estarà disponible a Google Play, a causa de la seua integració amb “L’aplicació de La Valldigna”

— Avís —

Necessites saber quina és la farmàcia de guàrdia en Tavernes?

“Farmàcies La Valldigna” és la nostra nova app per a dispossitius Android amb la que no hauràs de tornar a preocupar-te mai d’anar buscant la que està de guàrdia en eixos moments, o on es troba, ja que tota esta informació i més la tindràs sempre a la mà, en el teu mòbil o tablet.

Troba la farmàcia de guàrdia en Tavernes de la Valldigna amb esta nova app per al teu mòbil

A més, disposaràs de tota la informació de contacte i localització de totes les farmàcies de Tavernes (poble i platja), Simat i Benifairó.

Amb esta nova aplicació pretenem oferir un servei de molta utilitat a la gent de la Valldigna, així com als seus visitants i de forma totalment gratuïta.

És molt intuitiva i fàcil d’utilitzar. Descobreix-la.

Pots descarregar-te-la ja des de Google Play. Clica damunt de la imatge


Get it on Google Play

 

o captura el codi QR amb el teu dispossitiu mòbil:

 

Troba la farmàcia de guàrdia en Tavernes de la Valldigna amb esta nova app per al teu mòbil

I si tens qualsevol dubte a l’hora d’utilitzar la nostra app, visita les “Preguntes Freqüents”