APPLICA’T és una agencia multi-disciplinar on realitzem treballs de disseny gràfic, publicitat, disseny web, disseny de producte, apps per a mòbils… en definitiva tot el relacionat amb el món creatiu.

Tenim una dilatada experiència ajudant a les empreses a guanyar visibilitat, tant en l’aspecte de publicitat i màrqueting, com creant o redissenyant les seues webs, així com també creant nous productes per al seu catàleg o redissenyant productes ja existents per actualitzar-los, millorar-los i fer-los més atractius per al client.

Ens fem càrrec de crear catàlegs, fullets, tríptics, etiquetes, packaging, pósters, cartells, vinils, cartes de restaurants, imatges corporatives, manuals d’instruccions o cròquis de muntatge de mobles o altres productes que es venen desmuntats i han de ser muntats pel client final, etc… des de la idea fins l’entrega del producte una vegada fet, facilitant el procés als nostres clients i buscant els millors preus i condicions per a ells.

 

Applica't - Diferenciar-te dels demés costa menys del que imagines
Applica’t – Diferenciar-te dels demés costa menys del que imagines

 

Altres dels serveis que oferim son el muntatge i edició de videos per a promoció d’empreses o esdeveniments (en un món en el que cada dia es generen gran quantitat de continguts, en ocasions un video és la millor forma de destacar respecte als demés) o la creació d’infografies (com sempre s’ha dit, una imatge val més que mil paraules).

També funcionem com a departament de disseny extern per a aquelles empreses que per tamany no poden permetre’s tindre’n un de propi, així com també col·laborem amb els departaments de disseny de les empreses que sí que en tenen, per a ajudar-los en moments de major càrrega de treball.

Applica't especialistes en disseny gràfic a la provincia de ValènciaPerò a APPLICA’T no només fem treballs amb empreses, sino que també realitzem treballs per a particulars com invitacions de bodes, comunions, decoracions específiques per a festes i altres esdeveniments, retocs i muntatges fotogràfics per a decoració o vinils personalitzats per a decorar ta casa.

Un dels nostres punts forts és la flexibilitat a l’hora d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, així que ja saps, qualsevol cosa que necessites relacionat amb el món creatiu, APPLICA’T està ací per a ajudar-te.

Applica't - Disseny, publicitat i marketing
Una amplia experiència a la teua disposició

Si necessites un treball ben fet, a temps i a un preu molt raonable, treballem amb qualsevol client estiga on estiga.