‘JUGAR I APRENDRE AMB ELS ANIMALS’ és una aplicació per a mòbils Android dirigida a xiquets entre 0 i 6 anys.

Senzilla i intuitiva, els menuts de casa gaudiran aprenent amb els animals i també tindran l’opció de posar a prova els seus coneixements.

Hi hà dos seccions dins l’aplicació: Aprendre i Jugar.

A la de ‘Aprendre’ els xiquets aprenen a relacionar cada animal amb el seu nom i el so que fa, mentre que a la de ‘Jugar’ posaran a prova els seus coneiximents. Quants seran capaços d’identificar?

L’aplicació conta amb un gran número d’animals tant domèstics com salvatges, entre els que es troben aus, felins, animals marins, reptils, etc…

Captures de pantalla de l’aplicació.

La vostra opinió i experiència és important per a nosaltres. Qualsevol problema o suggeriment escriu-nos a info@applicat.net o deixa’ns un missatge en twitter, facebook o google+.

“Jugar i Aprendre amb els Animals” és la primera aplicació per a xiquets en Valencià disponible en Google Play.

La nostra APP té dues versions, una per a mòbil i una per a Tablet. Les dos aplicacions son gratuïtes i contenen publicitat. Existeix l’opció de comprar la versió Premium des de dins de la mateixa app per a duplicar el número d’animals i eliminar la publicitat.

A la  versió gratuïta hi hà 18 animals amb els que “Jugar i Aprendre”, mentre que a la versió Premium, trobareu 36 animals diferents i està totalment lliure de publicitat. La versió per a tablet és igual que la de mòbil però adaptada a estos dispossitius.

A partir de la versió 2.0 hem implementat l’opció de poder triar l’idioma amb el que jugar. En estos moments els xiquets poden triar entre jugar i aprendre en Valencià, Castellà o Anglés. En el futur tenim previst ampliar a més idiomes.

Si t’agrada la idea que hi haja app’s en valencià i vols que seguim fent-ne, no dubtes en seguir-nos a les xarxes socials i compartir amb els teus coneguts del facebook, twitter, google + o el que utilitzes normalment les nostres app’s i altres novetats.

INSTAL·LACIÓ

Ací vos deixem els enllaços per poder descarregar-vos qualsevol de les dos versions. Si estàs vegent esta pàgina des del teu mòbil, clica en el nom de l’aplicació per anar a la pàgina de descàrrega del Google Play. Si estàs vegent esta pàgina des d’un ordinador o tableta i tens un lector de codis QR instal·lat al teu mòbil, pots capturar el codi i directament aniràs a la mateixa pàgina.

>>JUGAR I APRENDRE AMB ELS ANIMALS <<

codi descàrrega "Jugar i Aprendre amb els Animals - Versió Premium"

>>JUGAR I APRENDRE AMB ELS ANIMALS – VERSIÓ TABLET<<

codi descàrrega "Jugar i Aprendre amb els Animals - Versió Tablet"

I ja sabeu, qualsevol dubte o problema aviseu.

Espere’m que vos agrade.