La nostra app “Farmàcies La Valldigna” amb la que sempre sabràs quina és la farmàcia que està de guàrdia en Tavernes, és molt senzilla i fàcil d’útilitzar, però en ocassions pot eixir algún dubte que ací pretenem solventar-vos, contestant a estes “preguntes freqüents” que poden surgir a l’útilitzar l’app. Si el teu dubte no està ací ressolt, contacta’ns i t’ajudem:

Per què no troba la meua ubicació l’app si tinc el GPS connectat?

Açò no és cap problema de l’app, sino que és degut a la forma de funcionar que tenen els GPS. Estos per a poder localitzar-te, han de tindre visió directa dels satèl·lits, es a dir, si estàs dins de casa o en algún lloc tancat no podran obtindre la teua ubicació, solament si estàs al carrer, o en tot cas dins d’un cotxe.

La ruta que em marca per a anar a la farmàcia no és correcta.

L’app “Farmàcies La Valldigna” una vegada obtingudes les coordenades de la teua ubicació, crida a Google Maps i li dona estes coordenades i les de la farmàcia. És este servei de Google el que s’encarrega de calcular la ruta. Si t’envía per una direcció prohibida o el nom del carrer no és correcte, tal vegada siga perquè el mapa de Google no és correcte. Este tipus d’errades en cap cas tenen a vore amb la nostra app.

I si vull canviar de ruta o buscar-ne una d’alternativa?

En estos moments la versió Android de Google Maps, no permet canviar la ruta tal i com sí que es pot fer des de qualsevol ordinador a través de la web. El que sí que es pot fer és indicar-li a Google Maps si es vol anar a la farmàcia a peu o amb cotxe.

Per què a vegades troba la meua posició sense el GPS i altres em demana que el connecte?

Els dispossitius mòbils tenen diverses formes d’obtindre la seua posició. La més precisa de totes (sempre que no estem en un lloc cobert) és el GPS, però també hi hà una altra forma que obté la posició d’una manera prou exacta i és a través de les xarxes wifi.

Si tens en el teu dispossitiu el wifi encés i està detectant alguna xarxa wifi que tinga prop, encara que no estiga connectat a ella és capaç d’obtindre la teua posició aproximada gràcies a la informació que emeten estes xarxes wifi.

És per açò que si el teu dispossitiu és capaç de localitzar la teua posició a través del wifi, ho farà, però si no ho pot fer, et demanarà que connectes el GPS.

Quan intente vore algun mapa, m’apareix un error i es tanca l’app.

Google Maps, així com moltes app’s que estan als dispossitius Android com Youtube i altres, necessiten d’una altra app que es diu “Google Play Services” per a poder funcionar. Si no està instal·lada en el teu dispossitiu, no funcionen algunes app’s, i en el nostre cas, al no poder obrir Google Maps, provoca l’error.

Per a saber si tens “Google Play Services” instal·lada, busca entre les app’s del teu dispossitiu una que apareix amb el nom de “Ajustes de Google” i que té esta icona:

Google Play Services

En cas de no tindre-la, hauràs d’instal·lar-te-la per a que funcione correctament la part dels mapes de “Farmàcies La Valldigna”.

Si consulte la farmàcia de guàrdia triant l’opció “Hui” i després consulte triant “Seleccionar dia” el mateix dia, em mostra farmàcies diferents.

Si tries l’opció “Hui” el diu la farmàcia que està de guàrdia en eixe mateix moment. Per això si fas la consulta a primera hora del matí et dirà la farmàcia que està de guàrdia des del dia anterior, i que acabarà la guàrdia a les 9h, mentre que si consultes la guàrdia en “Seleccionar dia” et diu la farmàcia que entra de guàrdia eixe dia a partir de les 9h.