Adapta la teua web per a superar el mobilegeddon

posted in: Applica't, Tecnología, Web | 0

El passat 21 d’abril es va produir l’anomenat mobilegeddon (abreviatura de mobile i armageddon) per banda de Google. El nom sona a catàstrofe, i en alguns casos, la veritat és que pot arribar a ser-ho.

En què consisteix el mobilegeddon? Doncs ni més ni menys que en un canvi en els criteris de Google a l’hora de mostrar els resultats de les busques realitzades des de dispositius mòbils.

Des del passat dia 21, si una pàgina no està adaptada a dispositius mòbils, quan un usuari faça una busca des d’algun d’aquestos dispositius, dita pàgina no apareixerà en els resultats (llegir notícia ací). Tot s’ha de dir que l’implementació d’aquestos criteris està sent de forma paulatina, pel que és possible que a dia de hui encara aparega en els resultats alguna pàgina no adaptada a mòbils, i en uns dies deixe de fer-ho.

Tenint en compte que en estos moments quasi la meitat de les busques a Google es fan des de dispositius mòbils, i que l’us dels smartphones i tablets està tenint un creixement molt elevat, això fa que si la teua web no està adaptada podries perdre la meitat de les visites provinents de Google, i cada dia més.

T’estaràs preguntant: I com puc saber si la meua web està adaptada a dispositius mòbils segons els criteris de Google? És molt fàcil, ja que el buscador ha posat una ferramenta a disposició dels que tenen una pàgina web per a que ho puguen comprovar.

Per a comprovar-ho has d’entrar en este enllaç, posar l’adreça de la teua web, i després d’unes comprovacions et dirà si està adaptada o no.

En cas que no ho estiga, t’hauries de plantejar fer els canvis adequats per adaptar-la, ja que sinó la teua web, i per tant la teua empresa poden tindre un seriós problema de visibilitat.

I en cas que estigues pensant en fer una pàgina web, tin açò en compte i assegurat que estiga adaptada per a dispositius mòbils.

Tant si la teua web no està adaptada i vols que ho estiga, com si estàs pensant en fer-te una nova pàgina web, l’equip d’APPLICA’T està a la teua disposició per a crear o modificar la teua web i adaptar-la a les teues necessitats i per a tots els dispositius. Contacta’ns!