Tot en valencià, un nou projecte d’Estudi Applica’t

posted in: Applica't, Tot en valencià | 0

En Estudi Applica’t no sabem estar-nos quetets, i apart dels treballs que fem per als nostres clients, tenim alguns projectes propis que llancem per convicció o per devoció.

Un exemple d’estos últims és Tot en valencià, un projecte que començàrem a plantejar-nos quan intentant buscar algun producte per a regalar que fora en valencià, veiérem que no hi havia pràcticament oferta, així que ens diguérem: I per què no els fem nosaltres?

I d’ahí va nàixer www.totenvalencia.com un lloc on oferim productes fets per nosaltres i al mateix temps compartim informació d’altres coses (llibres, música, etc…) en valencià que vegem interessants.

Si t’agrada la nostra idea i voldries que hi haguera més oferta de productes en valencià, ajuda’ns a donar visibilitat al nostres projecte seguint-nos en les xarxes socials (facebook, twitter o instagram), compartint el nostre contingut que consideres interessant, parlant de la nostra web a familiars, amics i coneguts, per tal que arribe a més gent, etc… Qualsevol ajuda és benvinguda.

Gràcies per la vostra col·laboració.