Applica’t amb el C.E.T.V. per la reducció de plàstics.

posted in: Sense categoria | 0

Fa uns dies escoltàvem la noticia de que l’Unió Europea va aprovar la prohibició dels plàstics d’un sol ús a partir del 2021, però no fa falta esperar tant per a començar a reduir el seu ús, ja que estem convertint el planeta en un abocador.

El Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, conscienciats amb el tema, ja començaren en la passada edició del Trail Les Creus per no oferir gots de plàstic als participants (que acaben embrutant l’entorn) i promogueren que els corredors portaren els seus propis sistemes d’hidratació.

Ara a més, la gent del CETV dona un pas més en esta direcció i per tal de no utilitzar gots d’un sol ús en els sopars setmanals dels divendres, ens han encomanat estes tasses amb l’escut de l’entitat i personalitzats amb el nom de cadascú dels “sopaors” que han quedat així de xules.

Si en la vostra associació voleu també sumar-se a esta iniciativa i començar ja a reduir l’ús de plàstics pel bé del planeta i de tots els que habitem en ell, poseu-se en contacte amb nosaltres. Podem fer les tasses amb el vostre escut i els vostres noms o com vosaltres preferiu.

Fem preus especials per volum de tasses encomanades.