APPLICA’T et necessita

posted in: Applica't | 0

APPLICA’T és un projecte modest que intenta obrir-se pas en el món de les aplicacions per a telèfons i tabletes.

Sabem que fer aplicacions en valencià és dirigir-se a un mercat més reduït, però ho hem fet així per dos raons principals: primera perquè és la nostra llengua i estem orgullosos d’ella i segona perquè dins l’àmbit infantil és molt complicat trobar res (jocs, joguets, llibres, música) en Valencià. Ho sabem de primera mà perque som pares que cada vegada que busquem alguna cosa en Valencià per als nostres fills acabem desesperats de vore la poca oferta que hi hà.

Amb les nostres aplicacions pretenem aportar el nostre granet d’arena per tal que hi haja més varietat a l’hora de trobar recursos en valencià.

applica't

Obviament no ens tanquem les portes i també farem les nostres aplicacions en altres llengües, així com per a àmbits no infantils, però la versió en valencià no faltarà mai.

Per tal que este projecte tinga èxit, necessitem donar-lo a conéixer i que arribe a la major quantitat de gent possible, i és per a açò que APPLICA’T et necessita. Volem que ens segueixques en les xarxes socials i que comparteixques amb els teus coneguts APPLICA’T i les nostres app’s.

Només amb la vostra col·laboració podrem aconseguir-ho.

Gràcies a tots!!