Com pagar una app en Google Play

posted in: Google Play | 0

Ací vos deixem unes senzilles instruccions per a aclarir-vos com és el procés de pagament d’una app en Google Play, la botiga d’aplicacions (i ebooks, películes, etc..) de Google.

Abans que res un aclariment: Hi hà gent que no s’atreveix a donar el pas de comprar una app tot i que normalment els seus preus son més que asequibles, perquè no s’acaba de fiar de donar el número de targeta per internet. Però no hem d’oblidar que no li estem donant el número a qualsevol, sino que li l’estem donant a Google, una de les empreses més importants i serioses del món. Ací simplement dir-vos una cosa, és molt més fiable donar-li el teu número de targeta a Google, que donar-li la targeta físicament a un cambrer en un restaurant, que desapareix amb ella durant uns minuts per a cobrar-se el que hages consumit, cosa que fem tots habitualment.

I ara, passem a explicar com podem pagar una app:

Si ja has comprat alguna vegada algun producte en Google Play, no cal que t’expliquem res. Com ja sabràs és un procés ràpid i senzill.

Si no has comprat mai, arribarà un moment en que t’apareixerà una pantalla com aquesta:

Toquem en “Continuar” i ens demanarà informació sobre nosaltres i sobre la targeta que anem a vincular al nostre compte en Google.

Una vegada omplida esta informació, ja es quedarà guardada i no ens la tornarà a demanar quan comprem més aplicacions o altres productes de Google Play.

Finalment, hi hà un últim pas on acceptarem les condicions del servei de pagament de Google i confirmem la compra.

I ja no hi hà més. Tot seguit procedirà a descarregar-se i instal·lar-se l’app en el teu dispossitiu. També et faran arribar al teu correu de Gmail el rebut de la compra realitzada.

En el cas que sigues client de Vodafone o Movistar, també t’apareixerà l’opció de carregar-te la compra en la teua factura mensual, amb la qual cosa no has de donar cap número de targeta ni res.

El procés que acabem d’explicar sols l’has de realitzar la primera vegada que compres, ja que les vegades següents el procés es simplifica, perqué Google ja té les teues dades, i tan sols et demana que confirmes la compra.

Esperem haver-vos aclarit les coses. Qualsevol dubte consulteu-nos i vos ajudarem amb molt de gust.