El promés és deute! Llegiu que vos interessa.

Llancem la versió 2.0 de la nostra Aplicació “Jugar i Aprendre amb els Animals”, i això vol dir que:

– Els que tenieu la versió gratuïta ara la tindreu amb més animalets i amb dos idiomes més, ara serà trilingüe (valencià-castellà-anglés)

Tan sols heu de desinstal·lar-vos la que teniu al mòbil, entrar al Google Play (ací l’enllaç) i baixar-vos la que hi ha allí publicada.

-Els que teniu la Premium, amb tots els animalets (36) i sense gens de publicitat, ara serà trilingüe (valencià-castellà-anglés)

Tan sols heu d’actualitzar-vos-la des del Google Play.

Per als que encara no heu provat esta App ara es el moment d’instalar-vos-la si teniu xiquets per casa (clicant damunt la imatge anireu directes a la pàgina de l’app en Google Play per a poder-la instal·lar).

Jugar i Aprendre amb els Animals 2.0

A més, per a tots els seguidors de la pàgina de facebook d’APPLICA’T anem a donar-vos un còdi per a què, una vegada teniu instal·lada la que hi ha al Google Play, des de la mateixa app podeu obrindre la versió Premium per a mòbil gratuïtament, completa i sense publicitat.

Eixe còdi només serà vàlid durant el dimecres que ve, dia 18 de desembre,(el publicarem el mateix dia de mati), així fins a eixe dia teniu temps per a insta·lar-vos la del Google Play, o actualitzar-la si es la Premium.

Ara que venen les vacances de Nadal i tindrem moooolt de temps als xiquets per casa vos pot vindre molt bé. Aprofiteu!!

Si vos agrada la nostra app, per favor valoreu-la positivament en Google Play. Si teniu qualsevol problema o dubte, deixeu-nos comentari ací, al facebook o twitter d’APPLICA’T.

Gràcies a tots per estar ahí.