Facebook ha comprat Whatsapp

posted in: app, Tecnología | 0

Últimament l’aplicació de missatgeria imprescindible en els nostres smartphones no para de donar notícies, però esta sense cap dubte deixa en segon plànol les anteriors que hem comentat estos dies, i es que Facebook ha comprat Whatsapp per una quantitat gens despreciable de 19.000 milions de dòlars.

I açò en qué ens afecta als usuaris? En principi, i segons diuen els propietaris de Whatsapp en el seu blog en res en absolut, al menys en principi. Els plans que puga tindre Facebook per a l’empresa de missatgeria a llarg termini, de moment no han trascendit, pareix ser que de moment farà com quan va comprar Instagram, que esta última plataforma, ha seguit funcionant de manera independent de Facebook.

Els 19.000 milions de dòlars que l’empresa de Mark Zuckerberg pagarà per Whatsapp, deixen en ridícul els 1.000 milions que va pagar fa no arriba a un any per Instagram, i es que els aproximadament 450 milions d’usuaris que té hui en dia Whatsapp (i segueix augmentant) tenen un gran valor.

Passarà a ser gratuït Whatsapp igual que ho son Facebook o Instagram? Començarem a vore publicitat junt als nostres missatges igual que passa en el nostre mur de Facebook? Els encara propietaris de l’aplicació diuen que seguirem pagant per ella i que no tindrà publicitat, que amb esta injecció econòmica aprofitaran per a centrar-se en millorar el producte, però no seria la primera vegada que el que hui és blanc demà és negre, així que haurem d’esperar a vore com va desenvolupant-se esta película.

Ací podeu consultar algunes notícies en diferents mitjans de comunicació sobre el tema:

Facebook compra Whatsapp