L’Ajuntament de Tavernes publicarà els seus bans a L’aplicació de La Valldigna.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha arribat a un acord amb l’equip d’APPLICA’T (www.applicat.net), els creadors de L’Aplicació de la Valldigna (www.laplicacio.de/lavalldigna), mitjançant el qual hi haurà una secció dins la plataforma on l’Ajuntament publicarà els bans dels departaments municipals.

 

L’Ajuntament tindrà així un nou canal de difusió de la seua informació i els ciutadans podran consultar els bans de forma molt senzilla des del mòbil o l’ordinador, en qualsevol lloc i moment. També podran rebre, si volen, una notificació al mòbil o per correu electrònic quan es publique algun ban.

 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que “l’Ajuntament ha decidit sumar-se a la plataforma fent arribar als ciutadans la seua informació. Considerem que L’Aplicació de la Valldigna està tenint molt bona acollida tant dels ciutadans com dels comerços i és un excel·lent mitjà d’informació local i municipal”.

 

L’Aplicació de la Valldigna, per altra part, suma este nou servei als que ja oferia, entre els quals hi ha la Guia Comercial, l’Agenda, Telèfons d’Interés, Horaris de Transport, etc…

 

Les persones que ja tenen instal·lada l’aplicació en el mòbil sols han d’actualitzar-la per a poder disposar del nou servei. Els bans estaran publicats en la secció “Notícies” de l’aplicació.

 

L’Aplicació de la Valldigna es pot descarregar de forma gratuïta des de: http://goo.gl/ggtQK3