Per petició popular, ja tenim les versions per a tablet.

Hola a tots.

Heu sigut molts els que ens heu demanat una versió de “Jugar i Aprendre amb els Animals” adaptada a tablet, ja que les anteriors versions, tot i que es podíen instal·lar en una tablet, no es veia de forma correcta, així que ja les teniu disponibles.

Entrant en la nostra pàgina de Google Play podreu trobar la versió per a tablet de l’app en Valencià, Castellà i Anglés.

Jugar i Aprendre amb els Animals - Versió Tablet

A més a més, amb motiu d’este llançament tenim una sorpresa per als seguidors de APPLICA’T i de les nostres app’s, i es que rebaixem el preu de les versions PREMIUM i TABLET un 25%, o siga, per tan sols 0,75€ els vostres fills podran passar hores entretinguts al mateix temps que aprenen amb els animals o practiquen altres llengües.

Si quan entres a la nostra pàgina de Google Play des del teu telèfon o tableta no trobes alguna de les nostres app’s, és perquè Google sols mostra les aplicacions compatibles amb el teu dispossitiu. Si entres des d’un ordinador les podràs vore totes.

Esperem que vos agrade i ja sabeu, qualsevol dubte, suggeriment o proposta, podeu contactar amb nosaltres per correu o a través de les xarxes socials. Com vegeu, sempre tenim en compte les vostres propostes. 😉