Vos presentem APPLICA’T.

posted in: Applica't | 0

Tenim el plaer de presentar-vos un nou projecte que comença a rodar.

Els smartphones o telèfons inteligents han entrat amb força a formar part de les nostres vides. Cada dia vora 1 milió de smartphones s’activen en el món, xifra que ens fa vore la velocitat a la que els telèfons mòbils “tradicionals” o “antics” com els vullgam dir, estan sent substituits per els nous models que poseixen moltes més prestacions i una major funcionalitat.

I de la mà d’aquest nous telèfons, han entrat a formar part de la nostra vida les app’s o aplicacions, eixos xicotets programes que ens faciliten i alegren la vida, i que alguns d’ells s’han convertit en imprescindibles en el nostre dia a dia.

En APPLICA’T hem apostat decididament per esta nova tecnología, perque amb les app’s apart de per a jugar i enviar missatges es poden fer infinitat de coses, i son una gran ferramenta de màrqueting per a promocionar empreses, comerços, sectors, etc…

Així que ja ho saps, si estàs pensant en que et vindria bé una app per al teu negoci / comerç / associació / organisme, etc… contacta’ns i APPLICA’T.