Vos presentem “L’Aplicació de La Valldigna”

L’equip d’APPLICA’T tenim el gust de presentar-vos el nostre nou projecte, “L’Aplicació de La Valldigna”, una plataforma formada per un portal web i una app per a mòbils (disponible pròximament) on agrupem informació comercial de La Valldigna i altres informacions d’interés per als veïns de Tavernes, Simat, Benifairó i Barx, com Agenda d’Events, horaris de trens i autobussos, etc..

En aquesta plataforma, els habitants i visitants de La Valldigna trobaran informació sobre els nostres comerços, així com les promocions i novetats que estos ens ofereixquen.

“L’Aplicació de La Valldigna” preten ser una plataforma viva i oberta a tota la gent. Volem saber la vostra opinió i que ens digau què vos pareix, què vos agrada més, què trobeu a faltar o què canviarieu.

I especialment ara en el seu inici, necessitem la vostra ajuda per a donar a conèixer a tota la gent de La Valldigna este projecte, així que seguiu-nos en les xarxes social Facebook, Twitter o Google+ i compartiu-ho amb els vostres coneguts, perque val la pena.

Ací vos deixem els enllaços.

L’Aplicació de La Valldigna (web)

Facebook

Twitter

Google+

Esperem que vos agrade.