Jugar i Aprendre amb els Animals

Vos presentem la nostra primera app que veu la llum. Està dirigida per a xiquets i és en valencià, la qual cosa la converteix en única en la seua espècie. Aquesta app és per a telèfons amb sistema operatiu ANDROID i podeu baixar-se la versió de prova de la nostra web a la pàgina https://www.applicat.net/jugariaprendre/jugar-i-aprendre-amb-els-animals Ja hem publicat la versió final de l’app en Google Play, per tant la versió de prova ja no està disponible. Entra ací per a més informació.

Necessitem provar l’app en una quantitat significativa de telèfons per a assegurar-nos que funciona a la perfecció, per això simplement us demanem que se la baixeu, la instal·leu i la utilitzeu, o millor dit que la utilitzen els vostres fills, nets, nebots o qualsevol altre xiquet que tingau a mà.

El que sí que volem és que si teniu qualsevol problema amb l’app durant la seua instal·lació o el seu ús, si vegeu alguna cosa incorrecta, si teniu qualsevol proposta per a millorar-la o simplement si voleu comentar-nos el que vullgau respecte a ella, contacteu amb nosaltres i ens ho digau. A l’apartat “Contacte” de la web voreu diferents formes de fer-ho.

Gràcies a tots per la vostra ajuda i col·laboració i esperem les vostres notícies.